Makina 400 mijë euroshe, shqiptarët "ndezin" Tiranën


Një organizimi i madh është bërë nga “Rich Kids Tirana” në Bulevardin e Ri të kryeqytetit, ku kanë parakaluar makina lukzose si Lamborghini, Ferrari, Benz Amg 6.3, BMW, Audi r8 dhe shumë të tjera.


Të rinjtë e pasur ishin mbledhur në një organizim të thirrur nga faqet e Instagram “RichKidsTirana”, “AutoTirana”, “Bmw_m3_Albania” dhe “Horse Power Albania”.


Garat dhe parakalimet kanë filluar në orën 18:00, ku të pranishëm kanë qenë dhe shumë spektatorë e fotografë.


Rreth 250 makina të pranishme që kanë ndezur atmosferën, por gjithçka është shkatërruar me ardhjen e Policisë Bashkiake, e cila ka gjetur rastin për të gjobitur makinat luksoze.


Njëri nga organizatorët ka shkruar se 

policia e shtetit na lejoi organizimin se kërkuam leje dhe më pas na vendosi gjoba Policia Bashkiake tek të gjitha makinat më të mira. Po kush pyet për shtet kur ke 400 mijë euroshe, por të vjen inat se gjetën rastin.”


Nuk ka ligj në botë që duhet të marrë leje në bashki për Tunning Show ose paradë me makina. Makinat i parkuam dhe gjithçka po shkonte mirë deri sa filluan të kërcasin gjobat.”


57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments