Me vetullat e pa hequra dhe askush nuk e njihte, Oriola Marashi tregon fytyrën e viteve më parë


Sot të gjithë flasin për Orjola Marashin, por ka pasur një periudhë në jetën e saj ku shumë pak persona e njihnin dhe kur fama e vajzës bukuroshe nuk mendohej se do të vinte ndonjëherë.


Ajo shquhet për bukurinë dhe asetet trupore që zotëron, por, jeni kuriozë të shikoni se si dukej kur ishte vetëm 14-vjeçe dhe me vetullat e pa hequra?


Ah, se mos harrojmë, vetë ka publikuar këto foto nga fëmijëria e saj, ku tregon dhe se shkonte në lice gjysmë e zhveshur dhe se të gjithë e pranonin, pasi siç thotë "ishte e talentuar".Si mendoni, më mirë atëherë, si një fëmijë i pafajshëm, apo sot, si një seks-bombë e vërtetë?

57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments