Vrau babain dhe dogji trupin në oborr, gruaja trondit policinë me deklaratën e saj
Një grua u paraqit në rajonin e policisë dhe u tha atyre se kishte vrarë babin e saj 18 vite më parë dhe më pas e kishte djegur trupin e tij në oborrin e shtëpisë ku jetonte bashkë me vajzën e saj.
63-vjeçarja mësohet se ka shkuar në stacionin e policisë Cheadle Heath në Londër, Reddish. Pas deklaratës ë saj, Barbara Coombes, u arrestua dhe ndodhet në paraburgim.


Menjëherë hetuesit kanë shkuar në shtëpinë e saj për të hetuar në oborr. Mirëpo, ata nuk kanë gjetur asnjë kufomë.

Vajza e zonjës Coombes, Islay, 29 vjeç, ishte shumë e shqetësuar për të komentuar deklaratën e nënës së saj.


Ndërsa, fqinjët e gruas u shprehën të tronditur nga kjo ngjarje.


Ann Millar, 73 vjeçe, tha:

Ajo është një grua e bukur që jeton në atë shtëpi për vite me rradhë. Unë kurrë nuk e pashë atë të jetonte me një burrë. Nuk na ka dhënë ndonjë përshtypje që të ketë një të kaluar të errët.


Teresa Cunningham shtoi:

Ajo ishte shumë e rezervuar me mua. E kam parë vetëm kur ajoecën me qenin e saj të vogël teksa del të bëj pazar."

57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments