4500 euro në muaj për të punuar në Norvegji, ja profesionet që kërkohen


Norvegjia duket se është duke kërkuar për fuqi punëtore dhe ofron një pagë të mirë në disa prej fushave mjaft të rëndësishme.

Paga varion nga 4 mijë e 500 euro në muaj, ndërsa profesionet që janë më shumë të kërkuara përfshijë inxhinierë, mësues (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekë dhe infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamerierë.


Zyra evropiane për punësim ka publikuar raportin ku thuhet se punëtorëve në profesionet e përmendura më lartë, u ofrohet paga mujore prej 4.500 euro.
Studimet tregojnë se kushtet e punës në Norvegji janë ndër më humanet në botë dhe ia vlen për të punuar.
Nëse jeni të interesuar, më poshtë mund të aplikoni:
Janë të bukura, të pasura dhe seksi. Në sytë e publikut Greta dhe Eni Koçi janë parë gjithnjë si dy artiste të talentuara që vijnë nga e njëjta shtëpi.


Nëse mendoni se po vuan divorcin apo ndarjen nga Albi Nako, e keni gabim, sepse tashmë Klaudja Pepa gjendet në krahët e një tjetër mashkulli.


Roza Lati pak minuta më parë ka publikuar një foto tejet provokuese duke treguar pjesët e saj intime.

Comments