I veshur mirë dhe me një valixhe të zezë në dorë, i riu habit një Elbasan të tërë


Një i ri i ka habitur të gjithë paraditen e sotme në qendër të qytetit të Elbasanit.
Djali, i cili shikohet me një valixhe në dorë, u kërkon lëmoshë kalimtarëve, duke filluar jo vetëm nga paratë, por edhe cigaret.


Ajo që i ka shkirirë të gjithë së qeshuri është muzika në sfond dhe teksa kanë kuptuar qëllimin e tij, të rinjtë nuk kanë nguruar të realizojnë një foto me të.


Në fakt, personazhi “protagonist” mund të jetë thjesht duke realizuar një sketch.


57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments