I shkruan ish të dashurës, djalit nga Tirana i vijnë mendtë vërdallë nga përgjigja e vajzës
Është interesante mënyra se si zgjedhin të ndahen çiftet.

Loading ad
Mbetet për t’u vlerësuar ndarja miqësore, megjithëse janë të rralla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote.

E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?
Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.
Djali, i cili ka dërguar bisedën l i shkruan vajzës:
O la po ku je?
Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:
Po mire, je normal ore që shkruan në këtë orë?
Lali e kam në krevat burrin dhe nuk kërkoj dashnor, flije mendjen nga kjo anë. Do rrish në fb, rri, s’do, ik vlla.”
I befasuar nga përgjigja e vajzës, që është ish e dashura e tij, djali nuk ia ka përtuar përgjigjen që vijon sa më poshtë:57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments