Anglezët "shqyejnë sytë" nga fëmijët e pasur shqiptarë, jeta e tyre "u heq trurin"


"Shumë prej nesh mund të ndihen disi dobët ekonomikisht në nisje të janarit, por kjo nuk vlen për fëmijët e pasur të Shqipërisë, të cilët janë trashëgimtarët e pasurive mileniale të elitës së vendit".


Kështu e nis Daily Mail një artikull kushtuar fëmijëve të pasur të Shqipërisë. Ata i referohen një llogarie në Instagram, në të cilën tregohet jeta luksoze dhe e shfrenuar e disa të rinjve brenda dhe jashtë vendit.


Kuptohet, të gjithë janë shqiptarë dhe nuk kursehen të tregojnë orët e shtrenjta, unazat, makinat luksoze, drekat e darkat, udhëtimet me jaht e vonë sa nga njëri vend në tjetrin, apo edhe veshjet e shtrenjta.


Shikojini vetëm më poshtë disa prej tyre.
57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments