“Burg për ata që prekin ujin”, do t'ju vijnë derë më derë dhe nga 1 shkurti ...


Nga 1 shkurti, Qeveria do të nisë aksionin për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm.

Inspektorët do zbresin më parë në terren për të kontrolluar derë më derë nëse qytetarët i kanë paguar faturat e prapambetura.
Pas 20 ditësh, grupet e punës do të ndërpresin lidhjet e jashtëligjshme që cenojnë furnizimin me ujë të pijshëm.
Ligji parashikon burg për ata qytetarë, që ndërhyjnë në rrjetin e shpërndarjes së ujit, pasi grupet e kontrollit u kanë ndërprerë lidhjen.

57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments